Hadházy szerint Mészárosék Dubajban töltötték a hosszú hétvégét

2021. március 17. 15:37 2021. márc. 17. 15:37

Minden jel arra mutat, hogy Mészáros Lőrincék Dubajban tölthették a hosszú hétvégét- írja Hadházy Ákos legutóbbi Facebook-posztjában.

A posztban a független politikus egy „handling requestet” kapott, vagyis a repülőgép kiszolgálását igénylő űrlapot is csatolt, amit a dubaji reptérnek küldtek el, amin az utasok részletes adataik szerepelnek. A dokumentum hitelessége egyelőre nem megerősített és a papíron szereplő többi utas nevet a magánszféra védelmének tiszteletében nem írhatjuk le.

 

Hadházy Ákos szerint a dokumentum minden jel szerint valódi, posztjában „Gázszerelő” mellett egy másik személyt is megemlített, akire a „Műsorvezetőnő” jelzőt használta.

A magángép földet éréséről a Hvg.hu újságírói videót készítettek, amin látszik, hogy a repülőből először egy férfi, majd egy szőke nő száll ki, akik azonnal egy ott várakozó kisbuszba szálltak be. Az utasokat százszázalékosan nem lehet biztosra megmondani, hogy kik is valójában, de nekünk van egy sejtésünk, hogy melyik újdonsült gerlepárról lehet szó.

Az egész történetben még az a pikantéria, hogy Orbán Viktor miniszterelnök az utóbb időkben többször is elmondta, hogy a járvány harmadik hullámának felívelő szakaszában a vírus behordozása miatt, nem ajánlott külföldre utazni.

A miniszterelnök a március 5-i rádióinterjújában azt mondta, hogy:

„Tanganyika, Maldív-szigetek, Dubaj, pedig ott a legátoltottabbak az emberek talán. Mégis most arra kérek mindenkit, hogy ezeket a veszélyes helyekre tervezett luxusvakációkat halasszák el. Nem azért, mert irigyeljük tőlük az ilyesmit, hiszen ha van pénzük, akkor tegyék, hanem arról van szó, hogy hazahozhatnak olyan vírusokat, amelyek eddig is ismeretlen mutánsok, és itt bajba sodorhatnak másokat; nem magukat, hanem másokat. Ez több esetben megtörtént már, tehát itt erőteljesen arra kérek mindenkit, hogy halasszák el ezeket az utazási terveiket”

 

Forrás: HVG/Hadházy Ákos Facebook-oldala.