Havas Henrik elmondta véleményét a mentőkről, akik nem érkeztek meg Gálvölgyi Jánoshoz

2023. május 12. 19:09 2023. máj. 12. 19:09

Havas Henrik közösségi oldalán reagált Gálvölgyi János esetére, amelyben ő is rámutatott arra, hogy a „rendszerben hiba van.”

Gálvölgyi János Kossuth-díjas színművész szerdán rosszul lett, légzési nehézségekkel küzdött, ezért családja kórházba vitte, ahol lélegeztetőgépre került. A család közleménye szerint Gálvölgyi állapota súlyos, de stabil.

A Gálvölgyi család jó barátja, Havas Henrik az esettel kapcsolatban közösségi oldalán reagált, „azon kívül, hogy reménykedünk, mást nem nagyon tehetünk, várjuk a lehető legjobb híreket. Én egyébként optimista vagyok, mert János már volt hasonló helyzetben és nagyon gyorsan talpra állt” – fogalmazott Havas.

Ezután tért rá a mentőkre, akik egy óra elteltével sem érkeztek meg Gálvölgyiért. „Én nagyon azt ajánlom, hogy most senki ne foglalkozzon se Pintér Sándorral, az egészségügyért felelős rendőrrel, se a Fidesz egészségpolitikájával, mert most nem erről van szó! Egy ember, egy diszpécser döntött, utólag kiderült, hogy helytelenül. Biztos vagyok benne, hogy levonják a tanulságokat, mert a rendszerben hiba van.”

Havas Henrik szerint rengetegszer sérült meg a sportból kifolyólag, azonban ilyenkor nem is a fájdalom, hanem az zavarta, hogy naponta tízszer, tizenötször el kellett mondania, mi történt vele, ezért megkért mindenkit, hogy hagyják békén a családot és várjuk a jó híreket.

Forrás: Facebook