IQ-tesztet kért Kósa Lajosra egy DK-s képviselő

2021. február 17. 17:17 2021. feb. 17. 17:17

Varga Zoltán a DK országgyűlési képviselője azt követeli, hogy Kósa Lajos az ország érdekében vessék alá intelligenciatesztnek.

Varga azért kérte, hogy Kósa Lajos vesse alá magát egy IQ-tesztnek, mivel a Blikk birtokába került egy szerződés, ami szerint Kósa Lajos örömmel elfogadta a szélhámos ajándékát, abban a hitben, hogy jelentős részesedése lett a z egyik legnagyobb francia bankban.

A „csengeri örökösnőként” elhíresült Sz. Gáborné nevű szélhámos azzal hitegette Kósa Lajost, hogy egy francia bank 24%-át a nevére íratja. A szerződés szerint Kósa köszönettel elfogadta az ajánlatot a szélhámosnőtől, aki azt állította Kósa Lajosnak, hogy 99%-os részesedése van a bankban. Az ügy kapcsán megszólalt Varga Zoltán is, aki azt mondta, hogy:

 Mi, európai magyarok ugyanis roppant aggasztónak tartjuk, hogy egy olyan ember lehet Magyarországon kormánytag, akinek a kapzsiság annyira elborítja az agyát, hogy gyakorlatilag bármit aláír, ami nem szalad el, mert a magyar emberek nagyon nem ilyen, miniszternek nevezett balekokat érdemelnek.

Forrás: Nyugatifeny.hu