Jakab Péter: ma nagyon jól néz ki házelnök úr!

2021. június 7. 14:40 2021. jún. 7. 14:40

A Jobbik elnöke szerint a kormány nem ad semmit a magyaroknak, csak elvesz tőlük.

Kövér László felhívta Jakab Péter figyelmét arra, hogy amennyiben megszegi a képviselő a házszabályt, abban az esetben alkalmazni fogja a szankciókat – írja az atv.hu.

Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!  

„Azt kell, hogy mondjam, ma nagyon jól néz ki házelnök úr. A bajusz, a nyakkendő, minden a helyén van, az ülésvezetés remek” – kezdte napirend előtti felszólalását Jakab Péter, reagálva a házelnök szavaira, mielőtt rátért volna a valódi mondanivalójára.

 

A jobbik elnöke hangsúlyozta, hogy fizetni fognak a tolvajok.

„Önök is fizetni fognak, minden aljasságért, amit elkövettek, úgyhogy arra kérem, önöket jól gondolják meg, mihez kezdenek a hatalommal a hátralévő néhány hónapban” – fogalmazott, majd kitért arra, hogy az Alkotmánybíróság alaptörvény-ellenesnek ítélte meg a kormány által 2018-ban megszavazott rabszolgatörvényt.

Jakab hozzátette azt is, hogy a jövőévi költségvetésből az derül ki, hogy a kormány több adót akar beszedni a magyaroktól.

Ez is érdekelhet: Péterffy Attila: Szabó Szilárd innovatív és eredményes munkát végez a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. élén

„Mire fel akarnak több bőrt lehúzni a magyar emberekről, már nincs több bőr rajtuk” – mondta a Jobbik politikusa, majd hozzátette, hogy szerinte a kormány nem ad semmit a magyaroknak, csak elvesz.

„Igazi uzsorások maguk egytől-egyig, a legrosszabb fajtából” – jelentette ki.

 

Ezek után felidézte Varga Judit igazságügyminiszter szavait, aki szerint 2030-ra Európában Magyarországon lesz a legjobb az életszínvonal.

Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!  

„Tudják mikor lesz itt nyugati színvonal? Ha önök eltűnnek a közéletből és megfizetnek mindenért. Fizessenek meg a tolvajok” – zárt felszólalását Jakab.

 

Forrás: atv.hu