Jeszenszky Zsolt cenzúrával fenyegeti azokat, akik Trombitás Kristóf karlendítését firtatják

2023. május 19. 17:18 2023. máj. 19. 17:18

A kormányközeli influenszerek, mint a forró krumplit, igyekeznek eltussolni Trombitás Kristóf, a Megafon támogatottjának és a PestiSrácok publicistájának karlendítéses botrányát - írja cikkében a Média1

 

Egy hozzászóló aziránt érdeklődött Jeszenszky Zsoltnál, a PestiSrácokhoz tartozó PS TV és a HírTV műsorvezetőjénél, hogy mit szól Trombitás Kristóf karlendítéséhez.

Jeszenszky erre nem adott konkrét választ, csak azt írta a nőnek, hogy az első alkalommal figyelmeztetéssel sújtja az „irreleváns, a poszthoz nem kapcsolódó kommentek” esetében az ezt elkövetőt, második ilyen alkalommal pedig – ahogy Jeszenszky a saját rendkívül kulturált stílusában fogalmaz –

„figyelmeztetés nincs, repülsz innen, mint a meleg sz@r”.

 

forrás: facebook

 

Egyébként Jeszenszky Zsolttól nem áll távol karlendítéssel való viccelődés, de az alpári stílus sem - emlékeztett a Média1.hu.

 

Mint azt korábban megírtuk, Trombitás Kristóf hallgatásba burkolózik, így kollégánk a leghangosabbnak vélt kollégáját, Bohár Dánielt hívta fel, hogy megszólaltassa, mit szólnak a karlendítéshez a Megafon központ támogatottjai.

Hamar kiderült, hogy a hírhedt, politikusokat felkérdező Megafonos megmondóember közel sem annyira karakán, amikor őt hívják fel kérdésekkel.

 

 

Forrás: Média1 / Facebook