Karácsony: a kormány egy „régi kommunista trükköt” alkalmaz

2021. szeptember 23. 22:12 2021. szept. 23. 22:12

Karácsony Gergely reagált arra, hogy a Miniszterelnökség kifejtette: azért csak a fideszes kerületek kapnak pénzt a kormánytól, mert ezzel kompenzálják a támogatásokat, amiket a főpolgármester elvett.

A Magyar Közlönyben kedd este megjelent egy kormányhatározat, amivel a kormány több mint 14,7 milliárd forintot adott fideszes vezetésű fővárosi kerületeknek.

„A kormány mostani döntésével azokat a kerületeket kompenzálja, amelyektől Karácsony Gergely főpolgármester politikai bosszúból elvett fővárosi támogatásokat vagy jelentősen csökkentette azokat. Elfogadhatatlan, hogy Karácsony Gergely és a baloldal a jobboldali vezetésű kerületekben élőket bünteti a pénzelvonásokkal”

 

 – indokolta döntését a Miniszterelnökség.

A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!   
 

„Ismerjük a régi kommunista trükköt: vádold azzal az ellenfeledet, amit te magad követsz el” – reagált Facebook-oldalán Karácsony Gergely.

„Éppen tegnap írtam róla, a főváros soha nem döntött politikai alapon arról, kinek ad támogatást. Ez sosem volt a mi stílusunk, és csodálkozom, hogy nem nyílik meg a föld alattuk, amikor ilyeneket állítanak” – tette hozzá a miniszterelnök-jelölt.

„Én a helyükben meghúznám magam, ha már ennyire pofátlanul kivételeznek a saját embereikkel, és nem beszélnék ilyen nyilvánvaló blődségeket” – javasolta Karácsony a Miniszterelnökségnek.

Forrás: Facebook