Karácsony: jegyezzük meg ezt a napot!

2021. május 12. 16:00 2021. máj. 12. 16:00

„Nem adjuk a Diákváros egyetlen négyzetcentiméterét sem” – jelentette ki közösségi oldalán Karácsony Gergely. Hozzátette, ha kell, akkor egészen Brüsszelig mennek, hogy megakadályozzák az uniós támogatás elherdálását.

„Jegyezzük meg ezt a napot. A napot, amikor a Fidesz 15 ezer magyar diák megfizethető lakhatásának helyszínét átadja a kínai állampárt egyetemének, amikor a vári lakásokban lakó miniszterek és bértollnokok érdekében bedöntik a teljes magyar önkormányzati bérlakásszektort, amikor a kormány lemond az ország tapraállítását segítő 3500 milliárd forint uniós segítségről, vagyis minden egyes magyar zsebéből kivesz 350 ezer forintot” – összegezte az eseményeket Facebook-oldalán a főpolgármester.

 

Karácsony bejegyzésében leszögezte, hogy nem engedi a „Diákváros egyetlen négyzetcentiméterét sem” és minden jogállami eszközzel küzdeni fognak azért, hogy megakadályozzák, hogy a „Fidesz újraélessze a lakásmaffiát és törvénybe írja a belvárosi Rogán-modellt”.


„Brüsszelig megyünk, hogy megakadályozzuk az uniós támogatás elherdálását, hogy a kormány a magáénak kezelje azt a pénzt, ami a magyarokat illeti meg” – zárja sorait a főpolgármester.

 A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!   

Forrás: Facebook