Karácsony levélben kérte ki Orbán Viktortól a Sinopharm ellenanyag-tesztek eredményeit

2021. június 9. 19:51 2021. jún. 9. 19:51

A főpolgármester felszólította a miniszterelnököt, hogy biztosítson mindenki számára ingyenes ellenanyag-tesztet és „azok esetében, akiknél nem alakult ki a megfelelő védettség, gondoskodjon egy harmadik oltás vételezésének lehetőségéről”.

A főpolgármester levélben fordult Orbán Viktor miniszterelnökhöz, hogy azonnal hozza nyilvánosságra a Sinopharm vakcinával oltottak laboratóriumi ellenanyag-tesztjeinek eredményeit, és biztosítson a kormány ingyenes ellenanyag-tesztelési lehetőséget minden kínai vakcinával oltottnak – írta a 444 a Főpolgármesteri Hivatal közleménye alapján.  A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod! 

A főpolgármester azután kereste meg a miniszterelnököt, hogy több megkeresést kapott a már 3000 tagot számláló csoporttól, amelynek tagjait Sinopharmmal oltották, de negatív ellenanyag-tesztet produkáltak.

Ez is érdekelhet: MSZP: hozzák nyilvánosságra a kórházak átalakításának titkos tervét!

Karácsony a tesztek eredményének nyilvánosságra hozatalán túl, ingyenes tesztelést is követel, valamint azt, hogy „azok esetében, akiknél nem alakult ki a megfelelő védettség, gondoskodjon egy harmadik oltás vételezésének lehetőségéről”.

„A kormány belátható időn belül nem intézkedik az ingyenes ellenanyag-tesztelés lehetőségéről, Budapest a saját lehetőségeihez mérten, megteszi a szükséges lépéseket” – zárja közleményét a főpolgármester.

 

 A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod! 

Forrás: 444.hu