Karácsonyék bojkottálják a Hír TV-t

2020. február 10. 15:21 2020. feb. 10. 15:21

Sem Karácsony Gergely, sem a helyettesei, sem hivatalának munkatársai nem nyilatkoznak a Hír TV-nek mindaddig, amíg a kormányközeli televízió nem kér bocsánatot a kitörés napja kapcsán megjelent riportjáért. Erről a főpolgármester adott hírt a Facebookon

Karácsony ma levélben értesítette Répásy Bálintot, a Hír TV vezérigazgatóját a döntésről. Azt is tudatta, hogy nem csak nyilatkozatot nem adnak, semmilyen Hír TV-és meghívásnak sem tesznek eleget, míg „a Hír TV nem kér bocsánatot a neonácikat mosdató, az antifasiszták tevékenységét megkérdőjelező riportjáért”.

A Hír TV „Antifasiszta tüntetők zavarták meg a kitörés napi megemlékezéseket” címmel indította tudósítását, amely Incze Bélát, a Légió Hungária vezetőségi tagját idézte, aki azt mondta: „Az antifasisztáknak pedig azt szeretném megköszönni, hogy azt a hangulatot, mely annak idején is uralkodott Európában, a második világháború ideje alatt, megtemetik nekünk!"

A Városmajori antifasiszta tüntetőkről a tudósításnak sok jó szava nem volt: „rózsaszínbe öltözött demonstrálók próbáltak megzavarni egy másik rendezvényt is a Városmajornál. Több radikális szervezet itt emlékezett meg a kitörés napjáról, amit a magukat antifasisztáknak nevező csoport dobolással, hangoskodással próbált ellehetetleníteni. Őket kordonokkal és sorfallal rendőrök tartották távol a radikálisoktól”.

 
Forrás: hirklikk.hu