Kövér a pedofíliához hasonlította meleg párok örökbefogadását

2019. május 16. 11:46 2019. máj. 16. 11:46

Zuglóban kampányolt Kövér László házelnök, az Index tudósítása szerint a bevándorlás mellett némi liberálisozásra és homoszexuálisozásra is futotta.

A lap szerint Kövér a pedofíliához hasonlította azt, hogy a melegek házasodhassanak és gyermeket fogadhassanak örökbe.

„Erkölcsi értelemben semmi különbség nincs egy pedofil magatartása között, meg a között, aki ezt követeli. Mindkettő esetben a gyermek egy tárgy, egy élvezeti cikk, a kiteljesedés, az önmegvalósítás eszköze. Különböző okokból nem akarok gyereket, de igényt tartok rá hogy más gyerekét jogom legyen felnevelni.”

- fogalmazott. Ezután a tudósítás szerint azt mondta, hogy

„Egy normális homoszexuális tudja, hogy a világ rendje micsoda, hogy ő így született, ilyenné lett. Próbál ehhez a világhoz alkalmazkodni úgy, hogy nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak.”

Kövér homofób kijelentéseit Gulyás Gergely a Kormányinfón védte meg.

"a magyar jog teljesen világos a tekintetben, hogy egynemű párok nem fogadhatnak örökbe."

- idézte a 444.hu a Miniszterelnökséget vezető minszter szavait. Gulyás szerint az, amiről Kövér beszélt, miszerint "az azonos nemű párok örökbe fogadásánál nem a gyermek szempontjai, hanem a gyereket örökbefogadónak a szempontja jutnak érvényre, akiknek egyébként saját maguktól gyermeke nem lehetne, az tényszerűen igaz."

Hozzátette, szerinte minden gyereknek joga van egy apához és egy anyához, nem tartja helyesnek azt a lehetőséget, hogy egy gyermeknek két apával nőjön fel,

"én is úgy gondolom, hogy önzés azok részéről, akiknek saját gyermekük nem lehetne."
Forrás: pecsistop.hu/Index/444.hu