Kunhalmi: Karácsony tudja összefogni a demokraták nagyon sokféle közösségét

2021. szeptember 14. 13:54 2021. szept. 14. 13:54

Az MSZP szerint Karácsony Gergely előválasztási miniszterelnök-jelölti vitaszereplése is igazolja, hogy ő lehet jövőre a magyar nemzetet valaha legjobban összefogó, az embereket felemelő sikeres miniszterelnök.

Karácsony Gergelyen látszik, hogy már évek óta várost vezet éshogyan áll a partnerekhez – mondta Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke hétfő este, az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!     

„Ami a legfontosabb, érződik rajta, hogy leginkább ő az, aki valóban össze tudja fogni a demokraták nagyon sokféle közösségét” – értékelte az MSZP-Párbeszéd-LMP előválasztási miniszterelnök-jelöltjének vasárnapi szereplését a vitában Kunhalmi.

Ez is érdekelhet: Szombaton indul az előválasztás, összefoglaltuk a fontos információkat

Arról is beszélt, hogy ezekben a napokban, amikor már folyik a regisztráció például az online előválasztásra, tovább erősödik a szövetség, ez péntekig még egy-két visszalépésben megnyilvánulhat. „A Momentum és Karácsony Gergely között van egy hetek óta tartó nagyon erős közeledés” – jelentette be a szocialista párt társelnöke. Elmondta, a folyamat részeként az MSZP-Párbeszéd szövetség több helyen is immár az esélyes momentumos jelöltet támogatja.

Kiemelte továbbá, hogy Fekete-Győr András visszalépése Karácsony Gergely javára érdemi valószínűségű, de fontos hangsúlyozni, hogy erről a stratégiai szövetségi lépésről a Momentum saját demokratikus közössége hivatott dönteni.

Kunhalmi Ágnes arra ösztönözte a nézőket, hogy közülük minden demokratikus érzelmű választópolgár a lehető leghamarabb regisztráljon online az előválasztásra, amit elsősorban ügyfélkapuval lehet majd megtenni. „A társadalom fiatalabb része, akik napi szinten számítógéppel dolgoznak, azoknak szinte gyerekjáték lesz; azok, akik pedig nem boldogulnak ezzel, vagy személyesen jobban szeretnek szavazni, őket pedig várják a sátrak. Nagyon sok helyen leszünk országszerte, úgyhogy várunk mindenkit sok szeretettel!” – hangsúlyozta az MSZP társelnöke.

A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!     

Forrás: Hírklikk