Kővári János is az összefogás mellett kampányol

2022. január 4. 17:26 2022. jan. 4. 17:26

„Mr. Nem vagyok Fideszes Kővári János”, a Fidesz Baranya 1-es oevk képviselőjelöltje a Facebook-oldalán kampányol az összefogás mellett.

Kővári szerint a 2022 az összefogás éve - valóban-, mint tudjuk az ellenzéki pártok összefogtak, hogy közösen győzzék le Orbán Viktort, és a Fideszt a 2022-es tavaszi választásokon. Kővári János viszont volt annyira jófej, hogy tett egy szívességet az ellenzéki pártoknak, és emlékeztette a bizonytalan szavazókat, hogy az ellenzék együtt indul harcba a Fidesz ellen.

Frissítés: 17:45-kor Kővári János törölte a Facebook posztját, de mi lementettük - biztos, ami biztos - a posztot:

Az internet népe nem felejt!

Kővári János már gőzerővel kampányol. Látszik is, hogy az utóbbi időben felpörgött a politikus Facebook-oldala, illetve a többi fideszes képviselő gőzerővel hívja meg különféle sajtótájékoztatóra szerepelni Kővárit. Ilyen volt például a pogányi repülőtér esete, amikor egy sajtótájékoztató keretein belül tájékoztatták a nagyérdeműt, hogy talán lesz majd valami a repülőtérből egyszer. Úgy fogalmazott egy bejegyzésében, hogy: Szárnyakat KAPHAT Pécs! Azért arra felhívnánk a figyelmet, hogy a képviselő úr egy korábbi közgyűlésen azt nyilatkozta a pogányi reptérről, hogy:

"el kellene azon is gondolkodni, hogy birkanyájat legeltessenek-e rajta."

 

 

Mi mindenesetre kíváncsian várjuk, hogy mi lesz repülőtér sorsa.

Csupa feltételes mód.

 

Nem meglepő módon arról elfelejtett beszámolni, hogy a kormány karácsony alkalmából elkaszálta a pécsi stadion megépüléséről szóló terveket. Na mindegy, bezzeg ahhoz nem volt rest, hogy Gyurcsányozzon és Bajnaizzon egyet, és az év utolsó napján emlékeztessen minket, hogy 2009-ben mennyivel volt rosszabb az életünk, mint 2021-ben.