Legyen ön is milliárdos, dolgozzon Orbán Viktornak!

2020. június 23. 06:21 2020. jún. 23. 06:21

Nem igaz, hogy Magyarországon nem lehet boldogulni. Ilyen bornírt baromságot csak az ellenzék, és a Soros György által pénzelt idegenszívű zsoldosok állítanak. Itt van például a Confector Mérnökiroda Kft. példája. A cég 1990-ben alakult, fő profiljának megfelelően, egyházi épületek renoválásával foglalkozott. Kezdetben szordínósan ment az üzletmenet, még 2017-ben is csupán 300 millió forint osztalékot vehettek ki a tulajdonosok. Ami – egymás közt vagyunk – bevallhatjuk, még akkor sem számít jelentős összegnek, ha a legtöbbünk ennyi pénznek még a töredékét sem láthatja soha.

A szorgos tulajdonosokat azonban nem olyan fából faragták, akik könnyen bedobják a törölközőt. Nem adták fel, és a keccsölésnek meg is lett az eredménye: a tulajdonosok egy évvel később, 2018-ban már 1,6 milliárd forint osztalék kifizetéséről döntöttek, amelyből 1,3 milliárd forintot Holman Sándor többségi tulajdonos kapott. Ekkora összeg már jobb helyeken is számít, ennyiért még a Világegyetem Leggazdagabb Gázszerelője, Mészáros Lőrinc is hajlandó volna lehajolni.

Majd elfelejtettük: a cég szárnyalásának és a többségi tulajdonos milliárdossá válásának egyik kulcsa, hogy ők újíthatták fel a 12 ezer négyzetméteres Karmelita kolostort. Ez a kis házikó – mint az köztudott – Orbán Viktor miniszterelnök rezidenciája. 13,3 milliárd forintos szerződést kötött Holmann Sándor cége a miniszterelnök dolgozójának átépítésére – de ez még feltehetőleg nem a végállomás. Sajtóhírek szerint, a Confector Mérnökiroda Kft. azóta is sorra kapja a Várkapitányság Zrt.-től a megrendeléseket.

Ez a példa is azt bizonyítja, hogy nem siránkozni kell, hanem szorgalmasan dolgozni, nem utolsósorban pedig ügyesen helyezkedni, és akkor meglesz a munka gyümölcse. Jelen esetben kiegészülve azzal a sokak által ismert igazsággal, hogy egyetlen – Orbán Viktor közelében lévő – magyar sincs egyedül.

Forrás: hirklikk.hu