Másképp járnak a vonatok a novemberi hosszú hétvégén

2019. október 29. 09:31 2019. okt. 29. 09:31

Változik a vonatok menetrendje a hosszú hétvége miatt: csütörtökön a pénteki, november 1-jén a szombati, 2-án az ünnepnapi, 3-án pedig a szokásos vasárnapi menetrend szerint járnak a vonatok - közölte a Mávinform kedden az MTI-vel.

    A közlemény szerint a MÁV a négynapos hétvégén ötszázezer utasra számít, ezért a vasúttársaság a lehetőségekhez mérten plusz kocsikat kapcsol az InterCity vonatokhoz, vasárnap pedig Nyíregyházáról Debrecenen át Budapestre "Televonatot" is indít, amely más állomásokon nem áll meg, így jóval gyorsabban ér a fővárosba.


    A vasúttársaság a pénztárak előtti sorban állás elkerüléséért azt javasolja az utasoknak, hogy a menetjegyet váltsák meg interneten vagy a mobilos applikációban, ahol 10 százalékkal olcsóbbak a jegyek.
   

 A szokásos kedvezmények a hosszú hétvége alatt is érvényesek. A 26 éven aluliak - de már nem tanulók - 33 százalékos kedvezménye november 3-án éjfélig vehető igénybe - olvasható a közleményben. Bővebb tájékoztatás a www.mavcsoport.hu honlapon található.

Forrás: MTI