Megszólalt a népszerű gyerekorvos Bayer Zsolt pedofil történetéről, nagyon kiakadt és alaposan megmondta a véleményét

2020. december 4. 19:55 2020. dec. 4. 19:55

Mint ahogyan azt a Pécsi STOP is megírta a Hír TV eheti Háttérkép című műsorában Bayer Zsolt sem kerülhette meg a Szájer-ügyet Boros Imrével és Bogár Lászlóval. 

Az adást szemléző 444.hu szerint Bayer azzal kezdte, hogy ezt a „nagy, szőrös varangyot nyeljük le”, és mint hamar kiderült, a szőrös varangyon a Fidesz-alapító Szájer József  brüsszeli szexpartis lebukását értette. 

Bayer bevezetőjéből az is kiderült, hogy nem azzal volt problémája, hogy Szájer titkolózott vagy megsértette a járványügyi előírásokat, hanem azzal, hogy mikor tett ilyet. Arról beszélt ugyanis, hogy „megbocsáthatatlan”, hogy a Fidesz-alapítók, sőt az egész párt „legmagasabb intellektusú, legokosabb” embere „ennyire hülye” legyen. Mármint annyira hülye, hogy pont most tegyen ilyet, amikor a kormány vétózik és „élet-halálharcot vív az egész Soros-hálózattal”, vagyis Lengyelországot kivéve, az összes EU-tagállammal.

„Ilyenkor ezt megcsinálni, olyan fokú felelőtlenség és ostobaság, amit nem bírok elhelyezni a fejemben” – vallotta be Bayer.

 Bayer továbbá szomorúnak titulálta, hogy nemcsak Szájer életművét, hanem „az egész Fidesz-ethoszt próbálják meg kikezdeni”.

„Ő küzdött, nem tudom mióta, ezzel a rettenetes démonával, de ettől ő még a világban a jót méltányolta és azt is képviselte. Hiába is próbálják ezt most a feje tetejére állítani. Csak nem tudta kikerülni a lefelé tartó spirált. Azt hiszem, hogy ez a tragédiája”

 mondta a politikusról.

Bayer emellett hozzátette: a fejét tenné rá, hogy Szájer nem drogozott.

"Ha valamit elhiszek Szájer Józsefnek, mert ismerem 30 éve, az az, hogy a büdös életben nem szedett drogokat, és azt a szart valaki beletette a táskájába. (…) De ennyire hülye ember nem lehet valaki, hogy nem gondol erre” – kommentálta.

Mindezek mellett volt még egy fontos része a beszélgetésnek, amelyben Bayer arról beszélt, hogy „az elfajzás bármely formája az biztos, hogy egy lefelé tartó spirál”.

És pedig egy példát is hozott erre:

Bayer ugyanis a műsorban elmondta, tudomása van arról, hogy egy egykori fideszes politikus gyakorló pedofil, aki ezt állítólag maga vallotta be neki, de a sztorizásból nem derült ki, hogy miért titkolta ezt el húsz éven keresztül, eddig a tévéadásig. Bayer a Thaiföldön kisfiúkra vadászó „barátunk, harcostársunk” sztoriját annak a tézisének az illusztrálására hozta fel, miszerint „az elfajzás bármely formája az biztos, hogy egy lefelé tartó spirál.” A történet felidézése után Bayer leszögezte: „de Szájer József nem ilyen.(...) Szájer József egy morális lény.”

A történet alaposan kiverte a biztosítékot többeknél, Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke és Szél Bernadett például bejelentették: feljelentést tesznek. 

"Ez konkrétan pedofília és saját bevallása szerint Bayer 20 éve tudja. Én viszont haladéktalanul feljelentést teszek ismeretlen tettes ellen és indítványozom Bayer Zsolt tanúként való meghallgatását" 

írta Szél Bernadett a közösségi oldalán.

Bayer Zsolt története persze alaposan durván felkavarta a kedélyeket, olyannyira, hogy nemrégiben pedig az ismert gyermekorvos, Dr. Novák Hunor akad ki a közösségi oldalán, ahol hosszú posztban fejti ki a véleményét a téma kapcsán. A doktor bejegyzését változtatás nélkül közöljük:

"Azt már mindenki tudja, hogy egy férfi politikusunk 25 másik Mikulással egy közös drogos orgián vett részt.

Gyermekgyógyászként különösen elfogadhatatlan, hogy ennek kapcsán Bayer Zsolt arról mesél, mintegy felmentésként, hogy ennél van durvább: egy homoszexuális "harcostársa" azt mesélte röhögve neki, hogy "ő azért szeret többek között Thaiföldre járni, mert ott kisfiúk is rendelkezésére állnak.”

A gyermekek szexuális bántalmazása a legsunyibb és legdurvább bűncselekmény, amit még a bűnözők is megvetnek. Ha valakinek pedofil cselekmény jut a tudomására, nem falazhat, hanem kötelessége erről a hatóságokat értesíteni. A gyermekek védelme pártok felett áll, nemzeti ügyünk. Azt pedig csak remélni tudjuk, hogy keményebb ítélet születik pedofilügyekben a jövőben, mint Kaleta Gábor esetében."