Megszűnik az Azonnali

2022. augusztus 4. 10:25 2022. aug. 4. 10:25

Befejezi működését Ungár Péter politikus és Gerényi Gábor médiavállalkozó közös portálja, az Azonnali.hu, értesült a Media1.hu.

A 2018-ban megalapított Azonnali Média Kft. többségi tulajdonosa Ungár Péter LMP-s politikus, Schmidt Mária, a Terror Háza főigazgatójának és az Orbán-kormány kormánybiztosának fia. Rajta kívül az a Gerényi Gábor is tulajdonos, akinek a neve 2020-ban az Index szétrobbanása előtt, az úgynevezett Gerényi-terv kapcsán is előkerült.

A Media1 csütörtökön elérte Ungár Pétert, aki azt mondta, nem kívánja kommentálni jelenleg a lap bezárásával kapcsolatos értesüléseket

Időközben Gerényi Gábort is elérték, aki azt mondta, hogy a kérdés mostanra lényegében eldőlt, valóban nem működtetik tovább a lapot. Azt mondta, gazdasági okok miatt döntöttek így, mivel a cég évek óta veszteséges volt, ráadásul a gazdasági kilátások rendkívül bizonytalanná váltak, senki nem tudja, mi jön most. Gerényi szerint jó emberekkel dolgoztak együtt, ezért reményét fejezte ki, hogy el tudnak majd helyezkedni a lap munkatársai másutt.

 

Forrás: hirklikk.hu