Mészáros Lőrincék még egy luxusvillát vettek tavaly ősszel a XII. kerületben

2021. május 4. 19:00 2021. máj. 4. 19:00

Farkasvölgyben a Mészáros-cég vásárolt még egy ingatlant, ami hivatalosan lakóház.

Nemrég a Telexre hivatkozva mi is beszámoltunk arról, hogy a jelek szerint megvan Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea új otthona a XII. kerületben. A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod! 

A széchenyihegyi házról szóló cikk után azonban a Telex kapott egy újabb tippet: kiderült, hogy néhány utcával arrébb, Farkasvölgyben ugyanaz a Mészáros-cég ugyanakkor vásárolt még egy ingatlant, ami hivatalosan szintén lakóház.

Kapcsolódó: Várkonyi Andrea: a párom Mészáros Lőrinc, ami eddig sem volt titok.

A kettes számú ház környékét már nem is kell bemutatni, a XII. kerület egyik magasabban fekvő villanegyedéről van szó, ahol gyakorlatilag kizárólag luxusházak sorjáznak az erdő szélén. 

Ez is érdekelhet: Várkonyi Andrea kezeli majd Mészáros Lőrinc jótékonykodásait.

A szóban forgó ingatlan a kilencvenes években épült, de ma már nem igazán ismerhető fel az eredeti állapota, a ma domináns korstílusnak megfelelően, fehér-szürke, minimalista kockaházzá alakították nagy ablakokkal és teraszokkal.

A Telex figyelmét az utca egy lakója hívta fel arra, hogy a jelenleg is átalakítás alatt álló háznál gyakran fordulnak meg Mészárosék.

A felső kategóriás ingatlanok négyzetméterára a hirdetésekben átlagosan 1,5 millió forint körül alakul, de van olyan, ami a 2 millió forintot is eléri. A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod! 

Forrás: Hírklikk