Nagy Feró már számolja, hogy melyik szobában kell egyáltalán fűteni

2022. augusztus 6. 09:25 2022. aug. 6. 09:25

Nagy Feró szerint Magyarországnak, sőt az egész világnak meg kell tanulnia takarékoskodni az energiával, nemcsak a pénztárcánk, de bolygónk érdekében is.

– Szerintem a világ nagyon meg fog változni. Én is otthon a tavalyi fogyasztásunkat biztos, hogy csökkenteni fogom. Már számolom, hogy melyik szobában, hol kell egyáltalán fűteni, és annak a mértékét is gondoljuk meg – erről beszélt Nagy Feró Kossuth-díjas énekes a kormány-közeli Metropolnak a rezsinövelés kapcsán.

Úgy vélte, „eddig úgy volt, hogy jól fűtünk, mert nem érdekes, hiszen van orosz gáz, aztán jól van, de most már meg kell tanulnunk spórolni az energiával”. Hozzátette: nem is árt, hogy az emberek egy kicsit átgondolják ezt az egész dolgot. – Az energiával, vízzel, árammal nem lehet szórakozni. Most már tényleg ideje mindenkinek megtanulni, hogy ha kijön a mosdóból, kapcsolja le a villanyt! – fejtette ki.

A lap cikkéből az is kiderül, a roczkzenész a házát is átépítteti. – Én most végigterveztem a házamat, hogy hol lesz automata lámpa. Odamegyek, felkapcsolom, ha elmegyek, kikapcsol. Ennyi – mondta.