Nyitást tervez február elsejére egy nagykanizsai presszó

2021. január 21. 20:18 2021. jan. 21. 20:18

Február 1-jével kinyit az egyik nagykanizsai kocsma, amely Facebook-oldalán hosszasan részletezi az okokat, hogy miért nem fogják megvárni, amíg enyhítik a koronavírus miatti korlátozásokat.

A tervek szerint teljes nyitvatartási idővel és helyben fogyasztással nyitja meg kapuit újra a Resti Presszó & Söröző. A nagykanizsai vendéglátóhely Facebook-oldalukon tették közzé, hogy az érvényben lévő korlátozásoknak eddig teljes mértékben eleget tettek, de a jövőben nem tervezik folytatni, ugyanis a kormánytól az ígéretek ellenére semmiféle támogatásban nem részesültek.

„Az érvényben lévő korlátozásoknak eddig eleget tettünk, de mivel semmiféle támogatást nem kaptunk a kormány részéről /az út szélén lettünk hagyva/ az igéretek ellenére, gondolok itt a bérleti díj eltörlésére, bértámogatásra /amit nyújtanak az vicc!!/, így 3 hónap után mi sem kívánjuk tovább támogatni a kormány munkáját, főleg azok után, hogy az semmiféle eredményre nem vezet!

 

 

Arra azért kíváncsiak vagyunk, hogy meddig lesznek nyitva, de mi nem jósolunk a  vendéglátóhelynek sok időt, egyébként azzal tökéletesen egyetértünk, hogy rettenetes helyzetben vannak a vendéglátósok, ugyanis a kormány százmilliós koronavírus elleni propagandájának egyik fő mondata: "Egyetlen magyar sincs egyedül"- kijelentés érvényét vesztette.