„Olyanok intézik ellenem a legaljasabb támadásokat, akiket eddig harcostársaimnak hittem"

2022. május 24. 11:19 2022. máj. 24. 11:19

„Érdekes, hogy ha az MMM egyik elnökségi tagja minden alap nélkül lopással és tiltott pártfinanszírozással vádol, azon napokig pörög az országos média – ha az MMM egy másik elnökségi tagja kiáll a becsületem mellett és elítéli a letámadást, arról szinte senki nem ad hírt...” – írja Márki-Zay Péter a Facebookon reagálva arra, hogy a napokban korábbi tanácsadója, Kész Zoltán nyíltan felszólította, hogy számoljon el a kampánypénzzel.

Márki-Zay megköszönte Lengyel Róbertnek, Siófok polgármesterének és másoknak, hogy kiálltak mellette a „lejáratókampány idején”. 

„Továbbra is kitartok a tisztesség és becsület útján, még ha a politikában ez a keskenyebb, kevesek által választott ösvény is. Én most is el fogok számolni az adományokkal, ahogy eddig is mindig – a többiek most sem, de ezek egyikéről sem fog szólni egyetlen hír sem. Négy év küzdelem után nemcsak azt láttam be, hogy nem sikerült a politikát megtisztítanunk, de azt is, hogy éppen olyanok intézik ellenem a legaljasabb támadásokat, akiket eddig harcostársaimnak hittem. Köszönöm mindenkinek, aki nem állt be ebbe a kampányba” – fogalmazott Márki-Zay Péter. 

Forrás: Hírklikk