Orbán elbeszélget mindegyik választókerületi fideszes elnökkel

2020. január 12. 19:19

Az eddig elért eredmények is szóba kerülnek.

Orbán Viktor egy korábbi kötcsei polgári pikniken - Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Félidős konzultációt tart Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke a Fidesz-KDNP választókerületi elnökeivel - közölte a Fidesz vasárnap az MTI-vel.

 Azt írták, hogy a kormányzati ciklus felénél járva Orbán Viktor értékelő megbeszéléseket folytat a pártszövetség valamennyi választókerületi elnökével.

A jövő héten kezdődő találkozókon szóba kerülnek az eddig elért eredmények és a következő időszak kormányzati feladatai is - olvasható az MTI hírében, mely a közleményt szemlézi.

A 24.hu január elején arról írt, hogy a Baranya 1-es egyéni országgyűlési választókörzetben az eddigi elnök Csizi Pétert (aki 2018-ban maradt alul Mellár Tamással szemben a választáson) Őri László váltotta a poszton. 

A 24.hu egy decemberi cikkében már azt pedzegette, hogy Orbán leválthatja azokat a választókerületi elnököket, akik körzetében az őszi önkormányzati választáson nem teljesített jól a Fidesz-KDNP. Ez Baranyában Hoppál Péter körzetére is érvényes, mert ugyan Komlón fideszes maradt a polgármester Polics József személyében, ám a testületben ellenzéki többség alakult ki. Pécsen kétharmados ellenzéki sikert hozott a választás, és Kozármislenyben sem választottak fideszes testületet és polgármestert - írtuk korábbi cikkünkben.

Forrás: Pécsi STOP