Orbán Viktor személyesen telefonálgatott a szavazatokért

2019. május 25. 17:33 2019. máj. 25. 17:33

Orbán Viktor saját magát is bevetette az EP-kampányhajrában: beült aktivistái közé, és beszállt a telefonos mozgósításba, mindezt pedig Facebook-oldalán is dokumentálta.

Minden sor felesleges, itt a videó, holnap pedig menj el te is szavazni. Tényleg menj el, ne mondd, hogy nem fontos, hogy nem azon a vokson fog múlni, hogy más dolgod van, hogy nincs kedved, hogy füvet kell nyírni, hogy vásárolni kell menni, hogy jönnek a Mari néniék, hogy mész a Mari néniékhez.

Ne mondd, hogy minek, egyébként is utálod a politikát. Attól még, hogy utálod, ugyanúgy, ugyanannyira hatással van rád, mint azokra, akik reggeltől estig pártdrukkerekként élik az életüket, és agyérgörcsig veszekednek egymással ismeretlenül, kommentekben. Pont annyit jelent számodra is a szavazás eredménye, mint másnak, ha érdekel a politika, ha nem.

Menj el, és szavazz az EP-választáson, és ne csak azért, mert öt évig nem kérdezik meg újra a véleményed. Hanem azért, hogy mert attól még, hogy te nem akarsz dönteni az életedről, mások szívesen döntenek helyetted. Menj el szavazni!

Forrás: pecsistop.hu