Összeomlott az oldal, ahol Pfizer-oltásra lehet időpontot foglalni

2021. április 30. 11:33 2021. ápr. 30. 11:33

Nem elérhető az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér honlapja. Ez az az oldal, ahol időpontot lehet foglalni a koronavírus-fertőzés elleni vakcina beadására. A rendszer azután omlott össze, hogy kiderült: már nemcsak Sinopharm- és AstraZeneca-, hanem Pfizer-vakcinért is lehet jelentkezni.

Az oldalra látogatókat röviddel hét óra óta ez az üzenet fogadja:  „Az EESZT portálja jelenleg korlátozottan érhető el. A betegellátás menetét a fennakadás nem befolyásolja, a medikai rendszerek EESZT kapcsolata zavartalan. Amennyiben az EESZT portál szolgáltatásait kívánja igénybe venni, kérjük, látogasson vissza oldalunkra később. Kollégáink dolgoznak az elérhetőség visszaállításán. Megértését és türelmét köszönjük!”   

Orbán Viktor miniszterelnök mai szokásos péntek reggeli rádióinterjújában mondta el, hogy ma (pénteken) bárkit be tudnak oltani Pfizer oltóanyaggal, holnaptól azonban már félreteszik a diákoknak. „Aki Pfizert akar kapni, ma még kaphat, aztán hetek múlva jut ilyen oltóanyag” – mondta.  A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod! 

Forrás: Hírklikk.hu