Rogánra megint rátalált az örök szerelem

2020. március 10. 14:23 2020. márc. 10. 14:23

Ha majd egyszer elbizonytalanodom, és arra jutok, hogy életvezetési tanácsra van szükségem, Rogán Antal lesz az, akihez elsők között fordulok. Nemcsak azért, mert keresztény, fehér és heteró, hanem azért is, mert annak ellenére, hogy már kétszer fogadott örök hűséget, ahogyan a hírlapírói zsargonban mondják, most ismét rátalált a szerelem.

Olyan Rogánnál az örök hűség, mint másoknál a dohányzásról való leszokás. Merthogy, mint tudjuk, a dohányzásról nagyon könnyű leszokni, a legtöbb dohányosnak ez már többször is sikerült.

Rogán Antal most egy igen szolid fotón látható szívének legújabb választottjával. A miniszter, akinek első házasságából egy, második frigyéből pedig két gyermeke született, ezúttal egy nála húsz évvel fiatalabb borsodi szépségbe habarodott bele – és viszont. Amint az a fotón szabad szemmel is kivehető, a fiatalok nem is titkolják egymás iránti vonzalmukat, a diszkrét, életre szóló kapcsolatot közös fotóval is megpecsételték.

Nincs ezzel semmi baj, attól, hogy valaki miniszter, még szeretheti a szebbik nemet. És a borsodi szépség részéről is érthető, hogy belement ebbe a kapcsolatba, nyilván a korához illő fiatalemberek között nem talált kedvére valót, ám szerencsére a sors elésodorta Rogán minisztert, aki minden tekintetben megfelelt az elvárásainak.

Öröm az ürömben, hogy mindeközben Rogán miniszter legutóbbi válótársa, Rogán-Gaál Cecília sem ül tétlenül a babérjain, nem várja ölbe tett kézzel, hogy szájába repüljön a sült galamb. Legutóbb egy debreceni teniszviadalon kapták lencsevégre, ahol három darab, mindösszesen 21 millió forintot érő Cartier karperecet viselt. Ez utóbbi becslés azonban, mint utóbb kiderült, nem bizonyult helytállónak, a három karperec összértéke ugyanis nem 21, hanem 35 millió forint. Erre mondják, hogy van annak, aki el nem issza.

A két történetnek egyébként sem külön, sem pedig egyenként nincs semmi tanulsága. csupán azért írtunk az egykor szent családként működő pár immár különvált tagjairól, hogy ne mindig csak a koronavírusról szóló információkkal traktáljuk az olvasókat.

Forrás: hirklikk.hu