Semjén Zsolt megtalálta a csodafegyvert a koronavírus ellen

2020. április 2. 10:05 2020. ápr. 2. 10:05

Miközben a világ a koronavírus ellen harcol, és igyekszik megtalálni a pusztító kór ellenszerét, Orbán Viktor kiváló barátai, Gurbanguly Berdimukhammedow türkmén elnök és Aljakszandr Lukasenka fehérorosz diktátor fényévekkel előttünk járnak a járvány elleni küzdelemben. Ők már tudják, mivel lehet megfékezni a fenevadat: vodkával, szaunával és füstölővel. A türkmén elnök bónuszként még azt is kitalálta, hogy ha nem beszélnek a koronavírusról, akkor az nem létezik.

Orbán Viktor kiváló barátja Aljakszandr Lukasenka, akit a fejlett világban az utolsó európai diktátornak is szokás nevezni, nem aggódik a koronavírus miatt. Szerinte nincs szükség korlátozó intézkedésekre, az a legjobb, ha mindenki éli a világát. Ő maga például jégkorongmeccsen fotóztatta magát, az országban pedig továbbra is vannak futballmeccsek. Korunk eme nagy gondolkodója szerint, elegendő, ha mindenki megiszik naponta fél deci vodkát, elmegy egy szaunába és akkor a vírusnak annyi.

Gurbanguly Berdimukhammedownak, Türkmenisztán elnökének rendeletértől már tegnap beszámoltunk. Ez a diktátornak is elsőrendű koponya azt találta ki, hogy nem szabad a koronavírusról beszélni. Aki a rendelkezéseit megszegi, azt az utcán nagy számban előforduló titkosrendőrök bekísérik valamelyik őrsre, és jobb belátásra bírják. Emellett népét füstölők használatára biztatja, mely tárgyakat korábban főként templomokban használták a gonosz elűzésére, de mostantól világi körülmények között is hirdeti a népi gyógymódok felsőbbrendűségét a tudomány téziseivel szemben.

Nálunk még gyerekcipőben jár a koronavírus elleni védekezésnek ez a népinek is nevezhető megközelítése. Az országos tisztifőorvos ugyan kezdetben azt javasolta, hogy ne hordjunk maszkot, mert az nem használ, és egy időben a tesztekkel kapcsolatos kérdésekre is elutasító válaszokat adtak az illetékesek. Ezek a kísérletek azonban zsákutcának bizonyultak. Jelenleg Semjén Zsoltban van minden reményünk.

A KDNP elnöke ugyanis nagyon sokat tesz a vírus elleni küzdelem sikeréért. Legutóbb például éjszaka nyújtott be egy törvényjavaslatot, amelynek egy részét ugyan néhány órával később visszavonták, de több pontja továbbra is érvényben maradt. Semjén elvtárs szerint, ugyanis a vírus elleni küzdelemben elsőrendű fontosságú, hogy folytatódjék a Városliget tönkretétele, valamint a nem-átalakítási műtétek megtiltása.

Láthatjuk tehát, hogy nemcsak fehérorosz és türk testvéreink, de mi, magyarok is sajátos úton járunk. S ha valaki megkérdezi, hogy mi köze van a Belgrád-Budapest vasútvonal iratai – ugyancsak Semjén elvtárs által javasolt – tíz évre szóló titkosításának a koronavírus megfékezéséhez, vegyünk a kezünkbe egy füstölőt, hajtsunk fel egy féldeci vodkát, és az illetőnek válaszoljuk azt, ami az igazság: kuss, mi így szoktunk védekezni!

Forrás: hirklikk.hu