Sváby András koronavírusos – Így érzi magát kínai vakcinával beoltott tévés

2021. október 12. 14:09 2021. okt. 12. 14:09

Sváby András vasárnap este még kifogástalan állapotban vezette a Heti Napló című műsort az ATV-n, kedd reggel viszont már rosszul érezte magát. Koronavírus tesztet csinált, az eredmény pedig pozitív lett. A tévés nem érzi jól magát, nem érez ízeket, rázza a hideg, köhög és fáj a feje.

„Megmondom őszintén, többet vártam az oltásoktól, de remélem, hogy megvéd a súlyosabb tünetektől” – nyilatkozta Sváby a Nap Hírének. Ahogy arról a sajtó is hírt adott, Sváby András tavasszal duplán lett beoltva a kínai Sinopharm vakcinával. A szakemberek is azt hangoztatják hónapok óta, hogy az oltás a fertőzéstől nem véd meg, inkább a betegség tüneteit enyhítheti.  A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!   

 

„A környezetemmel ellentétben, eddig megúsztam a betegséget, de most már tudom, milyen kiszolgáltatottság érzést okoz ez a vírus. Mindenki vigyázzon magára, és lehetőség szerint kerülje el a tömeget!” – figyelmeztet a tévés.

 

Az ATV ismert műsorvezetője különösen sajnálja a betegség időzítését, mivel vasárnap este rendkívüli adást vezetett volna, ami az előválasztás friss eredményeivel foglalkozik. Távollétében Vujity Tvrtko helyettesíti a képernyőn a Heti Napló eredményváró műsorában, majd az azt követő hétvégén is. A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!