Szájer József megerősítette, részt vett az illegális brüsszeli bulin

2020. december 1. 16:15 2020. dec. 1. 16:15

A politikus hivatalosan is megerősítette, hogy ő bukott le múlt pénteken egy brüsszeli razzia során, amikor is a Detour Bárban egy koronavírus szabályokat be nem tartó orgián vett részt.

Mint ahogyan azt a Pécsi STOP is megírta az Európai Parlament egyik képviselője is részt vett azon a brüsszeli szexpartin, amit a rendőrség oszlatott fel a járványügyi korlátozások miatt 

Szájer József közleményét változtatás nélkül közöljük:

A belga sajtóban ma megjelent egy újsághír egy pénteki brüsszeli házibuliról, amelyen jelen voltam. A rendőrségi igazoltatás után jeleztem, hogy képviselő vagyok, mert igazolvány nem volt nálam, a rendőrség az eljárást lefolytatta, szóbeli figyelmeztetésben részesítettek, majd hazavittek.

Kábítószert nem fogyasztottam, a rendőrségnek helyben felajánlottam, hogy készüljön hivatalos teszt, de ezt nem tették. A rendőrség szerint extasy tablettát találtak. Az nem az enyém, arról hogy ki és miképp helyezte el nincs tudomásom. A rendőrségnek erről nyilatkozatot tettem.

Sajnálom, hogy megsértettem a gyülekezésre vonatkozó szabályokat, ez felelőtlenség volt részemről, az ezért járó szankciókat vállalom.

Az esetről egy korábbi cikkünkben részletesebben olvashatnak.

Címlapkép: Wikipédia