Szavazóköri delegált lesz Nagy Blanka

2019. május 24. 10:35 2019. máj. 24. 10:35

A kormánnyal szembeni kiállásával híressé lett kiskunfélegyházi gimnazista, Nagy Blanka, akinek a szoknyája alá is benézett a Fidesz propagandamédiája, a Bács-Kiskun megyei Orgoványban tette le az esküt csütörtök délután, így az MSZP szavazóköri delegált lesz.

A tavaly év végi tüntetési hullám idején színre lépő, és a Fideszt keményen bíráló Nagy Blankát láthatóan az utóbbi hónapokban a rá zúduló kormánypárti össztűz sem késztette a közélettől való visszavonulásra, legutóbb például azzal került a figyelem középpontjába, hogy a DK európai választási kampánynyitó rendezvényről Pilhál Tamás, a PestiSrácok munkatársa a szoknyája alá bekukkantó fotót posztolt róla.

Nagy Blanka ugyanis szavazóköri megfigyelő lesz a május 26-án rendezett európai parlamenti választáson, az MSZP delegáltjaként – tudta meg a Hírklikk a szocialista párt kommunikációs igazgatójától. A hetekben érettségiző végzős gimnazista lány kecskeméti járáshoz tartozó Orgoványban tette le az esküt, a szülőfalujában fog tehát őrködni a választás tisztasága felett.

Forrás: Hírklikk