Ujhelyi István: most már rohadtul elegem van!

2021. február 21. 18:35 2021. feb. 21. 18:35

Higgadt ember vagyok, de most már rohadtul elegem van! Elég volt abból, hogy a kormány vezetői és képviselői hülyének nézik az embereket, lenézik az őket képviselő ellenzékieket és össze-vissza hazudoznak egy sokezer magyar ember halálát okozó, sok százezer magyar ember megélhetését romba döntő járvány kellős közepén.

Rohadtul elegem van abból, hogy a járványkezelést segítő épeszű javaslatokat nemhogy nem fogadnak meg, de pökhendien még csak tudomást sem vesznek róluk. Nemzeti egységről papolnak, közben pitiáner pártpolitikai harcra használják fel még a járványhelyzetet is.

Rohadtul elegem van abból, hogy holmi „halálkampánnyal” vádolják az ellenzéket és azt állítják: mi a vírusnak drukkolunk. Hát, mit képzelnek ezek magukról?! Ez nem valamiféle nevetséges sorosozás, meg lejárató kamucikkek írása valamelyik fideszes kiadványban, ez már büntetőjogi kategória!

Rohadtul elegem van abból, hogy közérdekű, a magyar társadalom megnyugtatását és tájékozottságát szolgáló kérdésekre jogászkodva csak az időt húzzák („nincs jobb szövegünk ennél?”), majd, ha esetleg válaszolnak is, semmitmondó kamuzás szinte minden mondatuk.

Rohadtul elegem van abból, hogy azt hiszik: izomból és kommunikációs-propaganda eszközökkel ezt a helyzetet is kezelni tudják. Ez egy halálos világjárvány az Isten szerelmére, itt a plakátkampány meg a fideszes kamuintézetek elemző-pincsijeinek köztévés szereplései vajmi keveset érnek!

Rohadtul elegem van abból, hogy az újabb „nemzeti konzultációval” csak az időt húzzák az elengedhetetlen döntések és az azonnali segítség helyett a szolgáltatói szektorban. Elég volt abból, hogy a válságkezelés pénzeiből leginkább csak a Fidesz csókosai gazdagodnak! És elég volt abból, hogy elsunnyogják, mire akarják fordítani az EU újjáépítési csomagjának 5500 milliárdját, ami nem a hűbérúrnak érkezik, hanem tízmillió magyarnak!

Rohadtul elegem van abból, hogy miközben az uniós oltóanyagok hiányos vagy lassú leszállítására állami propaganda-kampányt építenek, addig az orosz vakcinák hiányos és lassabb leszállításáról már gyáván, sunyítva hallgatnak.

Rohadtul elegem van abból, hogy úgy hergelik a magyar választókat az Európai Unióval szemben, hogy nettó hazugságokat állítanak annak működéséről. Végtelenül aljas a közös vakcinabeszerzés lassúságára mutogatni, miközben a magyar kormány aktív részese volt a folyamatnak és pontosan tisztában vannak azzal, hogy melyik oltóanyagból mikor és mennyi kell, hogy Magyarországra érkezzen. Elvárjuk, hogy a kormány hozza nyilvánosságra: milyen ütemterv szerint számol a vakcinákkal! Hogy képzelik, hogy erről továbbra is hazudhatnak?! Azonnali tájékoztatást követelünk!

És rohadtul elegem van abból, hogy nem ismerhetjük meg a részletes oltási tervet sem, amely alapján egy felcsúti focistát hamarabb hívnak oltásra, mint a hetvenegy éves édesanyámat! Elég volt ebből a felelőtlen és aljas kormányzati kommunikációból!

Forrás: Hírklikk.hu