Újraindult az ellenzéki előválasztás!

2021. szeptember 20. 10:07 2021. szept. 20. 10:07

Amint arról a Pécsi STOP is beszámolt szombaton kezdődött az ellenzéki előválasztás, azonban nem sokkal az indulás után ismeretlen támadás érte az oldalt, így az teljesen leállt. Az első hírek szerint néhány órás problémáról volt szó csupán, ám nem sokkal később bejelentették: az előválasztás szeptember 20-án, hétfőn reggel tud csak tovább folytatódni. 

Az ügyben megszólalt Karácsony Gergely is, aki elmondta "Megtámadták az előválasztást, valakik meg akarnak akadályozni bennünket abban, hogy éljünk demokratikus jogainkkal. Tudjuk, kik azok, akik 11 éve rombolják a demokráciát, fosztanak meg a jogainktól és herdálják el ennek az országnak a jövőjét. Ha Orbánék most azt hiszik, meghátrálunk, vagy csak lelassulunk, hát nagyot tévednek. Még többen és még elszántabbak leszünk - ez a méltó válasz erre az aljas támadásra." A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod! 

Továbbá a miniszterelnök-jelölt arról is beszélt, hogy a változás elkezdődött, amit semmiféle hekkertámadás nem állíthat meg. 

Hétfőn reggel pedig valóban újraindult az oldal is, erről Karácsony a közösségi oldalán is tájékoztatta a követőit: "Újraindult az ellenzéki előválasztás, mindeközben pedig folyik a hétvégi informatikai támadás elemzése is, és úgy tűnik, hogy minden út Kínába vezet a magyar politikában. Várunk mindenkit a sátraknál és online, menjetek szavazni!" - írta. 

 

Időközben mi is megpróbáltunk online időpontot foglalni, ami sikerült is, így bízunk benne, hogy az este 19 órakor a netes felületen sikerül leadnunk majd a voksunkat. Te szavazol? A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod! 

Címlapkép: Illusztráció, Freepik