Videó: Hogyan gyűjti a Fidesz a „Stop Gyurcsány!” petíció aláírásait?

2021. október 21. 10:20 2021. okt. 21. 10:20

 A Fidesz feketén fizet aktivistáknak, hogy segítsék a „Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!” című petíció – amelyet ma már „Stop Gyurcsány! Stop Márki-Zay!” petíciónak neveznek – aláírásgyűjtését.

A Magyar Szocialista Párt (MSZP) győri szervezetének aktivistája jelentkezett egy Facebookon meghirdetett, aláírásgyűjtéssel kapcsolatos állásra. Másnap pedig hangfelvételt készítve vett részt a hirdetés készítőinek eligazításán. A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!    

A betanítás alatt ismét megerősítették az információt, miszerint feketén fognak fizetni a jelentkezett alkalmazottaknak, valamint kiosztottak egy, a munkához szükséges tabletet.

A tableten lévő alkalmazás segítségével a feketén fizetett „aktivisták” minden nap meghatározott körzetben élő állampolgárok névsorát kapják meg, akikhez aznap el kell látogatniuk. Ha megtalálták a soron következő címet, akkor az „aktivistáknak” ki kell töltetniük egy rövid kérdőívet a lakásban tartózkodókkal az adatok megerősítéséhez, majd online aláírhatják az azt támogatni kívánók a „Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!” petíciót.

„Már az eredeti Fidesz-aktivisták sem vállalják arccal azt az aljasságot, amit a Fidesz művel” – értékelte az eseményeket Pollreisz Balázs, az MSZP győri elnöke.

 

Forrás: Hírklikk