A Pannon Filharmonikusok is csatlakozik az Adakozó kedd nevű nemzetközi kezdeményezéshez

2019. november 28. 13:03 2019. nov. 28. 13:03

Jótékonyságra biztatva a zenebarátokat a pécsi Pannon Filharmonikusok is csatlakozik az Adakozó kedd nevű nemzetközi kezdeményezéshez - tájékoztatta az együttes csütörtökön az MTI-t.

A zenekar közleményében felhívta a figyelmet arra, hogy kezdeményezésükkel a pécsi Kodály Központban 2020-ban olyan gyermekek és családok juthatnak koncertélményhez a jótékony zenebarátok segítségével, akiknek erre egyébként nem lenne lehetőségük.

Mint írták, aki a Pannon Filharmonikusok 2020-as koncertjeinek egyikére jegyet vált, lehetősége van arra, hogy koncertélménnyel ajándékozzon meg egy rászoruló családot. A felajánlást megtehetik a koncertlátogatók személyesen a Kodály Központ jegypénztárában, vagy online vásárolt jegy esetén a jegy elküldésével a tatrai.blanka@pfz.hu email címre.

Kitértek rá, az idén december 3-án kezdődő és karácsonyig tartó mozgalom során nemzetközileg intézmények és cégek százai hívják fel az adakozásra a figyelmet egy jó ügy érdekében.

A jegyeket a zenekar karácsonyi csomagolásban segítő szervezeteken keresztül juttatja el ajándékként az arra vágyó rászoruló zenebarátoknak. A Pannon Filharmonikusok a közönségtől és támogatóktól adományként összegyűlt jegyek összegével megegyező mértékben szintén ajándékjegyet ad a rászorulók számára - tették hozzá.

Forrás: MTI