A színház homlokzatán is köszönetet lehet mondani az értünk dolgozóknak

2020. április 2. 20:46 2020. ápr. 2. 20:46

A Pécsi Nemzeti Színház várja a lakosság azon üzeneteit, amiket azoknak küldenének, akik a járványhelyzetben is megfeszített erővel dolgoznak a buszvezetőktől kezdve a boltosokon és az egészségügyiseken át a rendőrökig. Az üzeneteket a következő héten nyomtatva helyezik el a színház falaira.

Április 2-án, csütörtökön késő délután a Pécsi Nemzeti Színház izgalmas koprodukcióra kérte fel a nézőit és a színházat kedvelőket a Facebook-oldalán. 

Bejegyzésük szerint ugyanis üzenőfallá változik a következő héten a Pécsi Nemzeti homlokzata, ahová várják azokat a rövid üzeneteket és köszönetnyilvánításokat, amelyeket a civilek az orvosoknak, ápolóknak, rendőröknek, buszvezetőknek, boltosoknak és mindazoknak szánnak, akik most a közösségért dolgoznak ebben a járványhelyzetben. 

A színház kérése az, hogy az ebben a cikkben is megosztott Facebook-bejegyzés alá kommentben küldjék el ezeket az üzeneteket nekik, ebből választanak, és a következő héten nyomtatásban helyezik ki a színház falán található felületekre.

Tehát még egyszer: erre bejegyzésre kell rákattintani, és ott kell az üzeneteket komment formájában megírni.

 

Forrás: Pécsi STOP/PNSZ