Augusztus 20-án nyitja kapuit a MárkusZínház

2020. augusztus 19. 13:26 2020. aug. 19. 13:26

A járványidőszak okozta hosszas bezárás után a pécsi MárkusZínház bábszínház augusztus 20-án megnyitja a kapuit. Bár a nyitóelőadásra és az azt követő kenyérszegésre, bábkészítő műhelyre már az összes helyet lefoglalták, érdemes feliratkozni a várólistára.

A pécsi MárkusZínház bábszínház közleménye szerint augusztus 20-án délután a járványhelyzet miatti hosszas bezárás után végre kinyithatják a kapuikat, és újra előadást tarthatnak.

Szent István és az államalapítás ünnepén 16 órától a Mátyás király szárnyai című előadásukat játsszák, aztán pedig ünnepi kenyérszegés következik, melyhez az Orma Gerilla Pékséget megálmodó Váczi Gergely süti a kenyeret. A kenyérszegés után pedig bábkészítő műhelyt tartanak. 

Bár a rendezvény Facebook-eseményénél az olvasható, hogy az összes helyet lefoglalták már, érdemes feliratkozni a várólistára. 

Az előadást 4-5 éves kortól ajánlják, feliratkozni a várólistára ezen a linken, vagy pedig a Facebook-oldalukon küldött üzenettel lehet, minden más információt (jegyár, helyszín, érkezési tudnivalók) itt olvasható.

 

Címlapkép: Vajda Zsuzsanna (Blattner Géza-díjas) és Pilári Gábor (Blattner Géza-díjas) az előadásban - Fotó: Facebook/MárkusZínház egy Bábszínház

Forrás: Pécsi STOP