Egyből a toplisták élére tört a HétköznaPI CSAlódások az új albumukkal

2017. szeptember 19. 10:59 2017. szept. 19. 10:59

Kevés magyar punkzenekar mondhatja el magáról, hogy már az új albumuk megjelenésének hetében a slágerlisták élére törnek - a HétköznaPI CSAlódásoknak ez azonban sikerült. Nihilista Rock 'N' Roll, erősen kormánykritikus felhanggal - ahogy azt a Picsától már megszokhattuk.

Elég szépen kezdett menetelni a HétköznaPI CSAlódások legújabb, szeptember elsején megjelent albuma (amely közösségi finanszírozással készült), a Nihilista Rock 'N' Roll.

Az album ugyanis egyből a hivatalos magyar slágerlistákon a TOP 40 album, DVD- és válogatáslemez-lista élére állt, olyan előadókat utasítva maga mögé, mint Ganxsta Zolee és a Kartel, Scooter (!), Road, Republic, Anna and the Barbies, Tankcsapda, Kowalsky meg a Vega.

Az albumról eddig már több klip is napvilágot látott, a dalokat hallgatva hamar kiderül, hogy a Picsa nem annyira lelkesedik a jelenlegi országvezetésért, de a világban zajló folyamatokkal sem elégedett.

A Vidám dal című számhoz a közönség készíthet videoklipet szeptember végéig, a legjobb lesz a hivatalos klipje a dalnak.

Ez egy fehérorosz rockbanda, a Ljapis Trubeckoj dalának "picsásított" verziója.

A címadó dal, erősen kormánykritikus felhanggal:

Punkoskodás - minden téren:

Putyin és Trump is megkapja, ami jár:

És egy kis kifigurázása a jelenlegi kormánypropagandának: