Elő a tarajokkal, irtó nagy punkbuli várható szombaton Pécsen

2020. január 14. 14:08 2020. jan. 14. 14:08

Rettentő nagy punkoskodás várható január 18-án, szombaton este, a HétköznaPI CSAlódások ugyanis a 30. születésnapját üli meg a Pécsi Estben. Rajtuk kívül a 15. jubileumára összeálló Ska-Pécs és a 193. Cella nyomja meg a bulit még, utóbbi csapat egy búcsúkoncerttel készül. 

Irgalmatlan nagy bulira készülhet az, aki szombaton a Pécsi Estben tervezi eltölteni az estéjét. Január 18-án este a punkzenéből és a ska-ból nem lesz hiány, ugyanis a HétköznaPI CSAlódások tartja meg a 30., jubileumi nagykoncertjét, előttük pedig a Ska-Pécs és a 193. Cella játszik majd. 

A Megyeri Feri vezette bandáról talán nem kell Baranyában ódákat zengeni, diszkográfiájuk hosszabb, mint a Magyarországon jogerősen elítélt korrupt politikusok listája. A csapat dalai a bulizástól a társadalmi kérdéseken át a hazai és világpolitikát felölelve szólnak a mecseki széntől karcosan, de József Attila verseit is megzenésítették már, mint ahogy dalt szenteltek az 1937-ben bányászok ellen elkövetett pécs-csertetői sortűz áldozatainak is.

A PICSA a Pécsi Estben 2019 januárjában - Fotó: Facebook/HétköznaPI CSALódások

A buli Facebook-eseménye szerint január 18-án, szombat este 19 órától van kapunyitás, 19:30-kor kezd a 90-es évekből ismert 193. Cella, méghozzá egy búcsúkoncerttel, utánuk 20:30-tól pedig a 15 éves szülinapjára újra összeálló Ska-Pécs dörrenti be ska-zenét.

22 órától a színpad a HétköznaPI CSAlódásoké, szem és torok nem marad szárazon a buliban, úgyhogy kezdje el mindenki készíteni a tarajokat és bakancsokat a szombati éjszakára. 

Hogy mennyibe kerül elővételben és a helyszínen a jegy, arról ezen a linken lehet bővebb információkat találni.

Forrás: Pécsi STOP