Kiderült, mikor pótolja elmaradt pécsi előadását Péterfy Bori

2021. szeptember 23. 16:05 2021. szept. 23. 16:05

Amint arról a Pécsi STOP is beszámolt Péterfy Bori énekesnő megfertőződött a koronavírussal, a betegsége miatt pedig a soron következő fellépéseit is le kellett mondja. 

Bori városunkba is ellátogatott volna, a PécsLIT Fesztivál keretein belül: a Harmadik Színházban lépett volna fel az Apád előtt ne vetkőzz című darabban, azonban a covid fertőzése miatt, a szeptember 16-ára tervezett előadást el kellett halasztani. A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!    

A Harmadik Színház viszont nemrégiben egy örömhírt tett közzé az oldalán, mint írják már megvan az előadás új időpontja, így az október 6-án, 19 órakor kerül majd megrendezésre. 

"Felhívjuk kedves Nézőink figyelmét arra, hogy a PécsLIT Fesztivál keretében szeptember 16-ra meghirdetett, ám betegség miatt elmaradt előadásra megváltott jegyek az október 6-i időpontra NEM érvényesek, azokat a vásárlás helyén szeptember végéig válthatják vissza! A Pécsi Harmadik Színház jegypénztára hétfőtől csütörtökig 10-18 óráig tart nyitva." - olvasható a színház által kiadott közleményben. A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!    

Címlapkép: Péterfy Bori, Youtube