Kultúrkincsek szigete – újraindul az Eozin Magazin!

2021. július 14. 09:52 2021. júl. 14. 09:52

Több évnyi szünet után július 14-től újra elindult a pécsi kultúra motorjaként működő Zsolnay Örökségkezelő NKft. online lapja, az Eozin Magazin.

A kultúraszerető pécsiek mindenképp könyvjelzőzzék a www.eozinmagazin.hu oldalt, de jó hír, hogy nemcsak a helyieknek kínál izgalmas tartalmakat a portál. A „klasszikus” rovatok mellett üde színfolt a „Pécsi egypercesek”, amely az irodalom felé kacsint, de külön gyereksarok is lesz, hiszen ez a generáció adja a jövő kultúrafogyasztóit. Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!  

Hogy mire is számíthatnak az olvasók, azt a beköszönő szöveg jól bemutatja:

„Az Eozin Magazin újraindulásával egy újjáéledt szerelem tanúja lehetsz. Egy olyan szerelemé, ami éveken át működött, jó is volt, de aztán átalakultak a körülmények, megváltoztak a szereplők, és végül elváltak útjaik. Aztán eltelt néhány év, mindenki járta a maga útját, és egy szerencsés csillagegyüttállás pillanatában újra találkoztak. Így jártunk mi is az Eozin Magazin ötletével: újra fellángolt a szenvedély. Ahogy a bölcs régi-új szerelmesek is: nem az egykori módon akarjuk folytatni az online magazinunkat (bár ami jól működött anno, azt természetesen megtartjuk), ám egy friss, a mai kor igényeit szem előtt tartó, kulturális kincseket bemutató oldallal jelentkezünk. Felmerülhet a kérdés, hogy miért van szükség egy n plusz egyedik portálra Pécsett? Erre a válaszunk az, hogy ez nem híroldal, ez a kultúra szerelmeseinek kincses szigete. Ahová szabad perceikben kiköthetnek, töltekezhetnek és tovább indulhatnak."