Már lehet jegyet venni a Pécsi Nyári Színház előadásaira!

2022. május 27. 13:06 2022. máj. 27. 13:06

2022-ben 8 előadással - köztük egy magyarországi ősbemutatóval - várják a felhőtlen kikapcsolódásra vágyó közönséget a Káptalan Kertben július 2. és 30. között

Idén a fergeteges vígjátékok és a rekeszizmokat próbára tevő bohózatok mellett lesz operett és nagykoncert;
a musicalrajongókat pedig egy izgalmas ősbemutatóval várják a Pécsi Nyári Színházban.

2022. júliusában hat társulat összesen nyolc előadással érkezik a Káptalan Kertbe. 

Július 2-án az „ország Gergely Robijának” ’Rég várok rád...’ című 30 éves jubileumi nagykoncertjével indul az idei Pécsi Nyári Színházi programsorozat. Ezt követi július 5-én a Pesti Művész Színház Házassági leckék haladóknak - Az igazság c. vígjátéka. Két alkalommal, július 12-én és 13-án is előadja Szente Vajk: Legénybúcsú című vígjátékát a kaposvári Csiky Gergely Színház társulata. Az operettrajongók július 16-án egy igazi klasszikust, a Mágnás Miskát tekinthetik meg a Rátonyi Róbert Színház előadásában.

Július 23-án Steven Cheslik-deMeyer - Tim Maner - Alan Stevens Hewitt: LIZZIE című musicaljének magyarországi ősbemutatójára kerül sor a Filter Produkció és a PB2 Company előadásában. A viktoriánus neogótika, a rockzene és a kortárs mozgásművészet fúziója egy thriller-musicalben, mely igaz történet alapján  íródott és azonnal meghódította a Broadway közönségét! A musical címszerepében: Kardffy Aisha.

Július 29-én és 30-án a Pécsi Nemzeti Színház utóbbi éveinek egyik legsikeresebb bohózata, A miniszter félrelép tér vissza a Káptalan Utcai Szabadtéri Színpadra.

További részletek, jegyvásárlás: a pecsinyariszinhaz.hu oldalon

Fotó: Körtvélyesi László | Pécsi Nemzeti Színház: A miniszter félrelép |