Meghatározatlan ideig elmaradnak a Pécsi Nemzeti Színház előadásai

2020. március 11. 16:18 2020. márc. 11. 16:18

A koronavírus-helyzet miatt szerdán a kormány veszélyhelyzetet hirdetett, aminek kapcsán a 100 főnél nagyobb beltéri rendezvények megtartását is megtiltották. A Pécsi Nemzeti Színház a Facebook-oldalán közölte, hogy az előadások elmaradnak, bővebb információt később tudnak adni az ügyben.

Mint ismert, szerdán kora délután a kormány veszélyhelyzetet hirdetett ki a koronavírus-helyzet miatt. Az egyik intézkedés az volt, hogy a 100 főnél nagyobb beltéri rendezvények megtartását is megtiltották. 

Az intézkedésekről bővebben ebben a cikkben lehet olvasni:

A Pécsi Nemzeti Színház a helyzettel kapcsolatban a Facebook-oldalán közölte, hogy bizonytalan ideig nem tartják meg az előadásokat. 

Mint a bejegyzésben olvasható,

"a rendkívüli helyzetre való tekintettel az előadások pótlásáról, esetleges jegyvisszaváltásról a későbbiekben, a kormányhatározat megjelenését követően adunk részletes tájékoztatást.

Kérjük, hogy a kialakult helyzet miatt, a fentiekkel kapcsolatos kérdéseikkel ne keressék jegypénztárunkat telefonon, vagy személyesen, hiszen ennél bővebb információt egyelőre kollégáink sem tudnak adni.
Kérjük, figyeljék honlapunkat!"

A teljes bejegyzés itt olvasható:

Forrás: Pécsi STOP/PNSZ