Megmenekült a 2021-es Fishing On Orfű

2020. augusztus 14. 13:02 2020. aug. 14. 13:02

Nincs már veszélyben a jövő évi Fishing On Orfű: a fesztivál pénteken a Facebook-oldalán jelentette be, hogy elegendő támogatás jött össze ahhoz, hogy kihúzzák ezt a nehéz időszakot, és a 2021-es buli biztosított legyen.

A kormány döntése szerint augusztus 15. után sem engedélyezik az 500 főnél nagyobb zenés-táncos rendezvényeket, ami többek között beintett a koronavírus miatt augusztus végére halasztott Fishing On Orfű fesztiválnak is.

A szervezők jegyvisszaváltással egybekötött támogatási akciót hirdettek, melynek lényege, hogy a jegyek értékének bizonyos százalékát náluk lehetett hagyni, így segítve a rendkívül nehéz helyzetbe került fesztivált. Aki viszont a teljes összeget szerette volna visszakérni, természetesen visszakapta.

Sokan viszont úgy gondolták, hogy inkább segítik a szervezőket, hogy jövőre mehessenek a kedvenc bulijukba. A Fishing pénteki posztja szerint összejött annyi pénz, hogy biztosított legyen a 2021-es orfűi hacacáré.

"Kedves közönségünk, drága Fishingesek! Az van, hogy megcsináltuk, MEGCSINÁLTÁTOK!!!!

Még várjuk a pontos adatokat, de az már most látszik, hogy a segítségetekkel sikerült jelentősen enyhíteni a soktízmilliós deficitünket és már nincs veszélyben a 2021-es Fishing on Orfű!!! 
Újra bebizonyosodott, hogy a miénk az egyik legösszetartóbb közösség, amiért elképesztően hálásak vagyunk!! 

Jelenleg gőzerővel azon munkálkodunk, hogy a támogatási ajándékok szépen rendben elkészüljenek, hogy aztán becsomagolhassuk őket és minden támogató megkaphassa a neki járó pakkot legkésőbb szeptember végéig. Nem is tudjátok, milyen jó most ezen dolgozni… Nagyon szépen köszönjük és vigyázzatok magatokra!!"

- áll a posztban. 

(Címlapkép: Facebook/Fishing On Orfű)

Forrás: Pécsi STOP