Negyedszer is MagyarBrands-díjas a Zsolnay Negyed

2020. október 9. 12:33 2020. okt. 9. 12:33

A pécsi Zsolnay Kulturális Negyed elnyerte a 2020-as MagyarBrands elismerést a „Kiváló Fogyasztói Márka” kategóriában. A díjat 2017 óta immár negyedik alkalommal érdemelte ki.

Az önkormányzati cég pénteki tájékoztatásában megemlítik, a MagyarBrands program több mint egy évtizede díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket. Célja a vásárlók és az üzleti világ figyelmének ráirányítása a legsikeresebb hazai fogyasztói, üzleti vagy innovatív márkák termékeire, szolgáltatásaira.

A Szakmai Bizottság döntése alapján a Zsolnay Kulturális Negyed 2020-ban is kiváló márkának számít a hazai fogyasztói TOP márkák egyikeként.

A program kiválasztási folyamata rendkívül komplex: egy márka pénzügyi adatok többszempontú vizsgálata, valamint fogyasztók és szakértők egyöntetű értékítélete alapján részesülhet ebben az elismerésben. A díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki. Pontozás alapján három alapkategóriában születik meg végül a díjazotti lista. A „Kiváló Fogyasztói Márka” kategóriában olyan szempontokat vizsgálnak, mint az identitás, a reputáció, a márkaépítés, a tradíció, az ismertség és a kedveltség - zárul a közlemény.

(Címlapkép: Facebook/Zsolnay Negyed)

 

 

Forrás: Pécsi STOP