Pécsről indult a Junior Príma Díjas újságíró

2021. október 5. 22:49 2021. okt. 5. 22:49

Vermes Nikolettnek ítélték a 2021-es Junior Príma Díjat Sajtó kategóriában. A huszonhét éves újságíró Pécsett kezdte pályafutását az Univ magazinnál, majd a pécsi Rádió1-nél folytatta újságírói munkáját, később szabadúszó újságíróként kezdett dolgozni, közben a Pécsi Egyházmegye kommunikációs munkatársaként is szolgált, ahol az országban elsőként tudósította Felföldi László püspökszentelését. Több magas számban olvasott heti- és havilap legfiatalabb szerzője. Tagja a Magyar Újságírók Országos Szövetségének (MÚOSZ), a Magyar Katolikus Újságírók Szövetségének (MAKÚSZ) és a Fiatal Írók Szövetségének (FISZ).

A díjátadóra 2021. október 05-én délután került sor a Gerbeaud Kávéházban. A díjat Balogh Gabriella, a Net Média Zrt. résztulajdonosa, Holló Márta, az ATV műsorvezetője, Papp Dániel, az MTVA vezérigazgatója, dr. Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Perlusz László, a VOSZ főtitkára, dr. Szabó László, a Mediaworks elnök-vezérigazgatója, Vaszily Miklós, a TV2 elnöke, Gundel Takács Gábor műsorvezető, valamint Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója ítélte oda Vermes Nikolettnek, akit Gundel Takács Gábor méltatott az ünnepségen. A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!    

A Junior Príma Díjas újságíró beszédében köszönetet nyilvánított a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának, szerkesztőinek, családjának és kiemelten több száz interjúalanyának, akikkel az elmúlt hét évben dolgozott és akiken keresztül vezető magazinoknál publikált a kultúra, irodalom, hitélet és a prevenció témájában. 

Vermes Nikolett cikkei olvashatók a Fedél Nélkül utcalapban, a Forbes magzinban, a HVG NŐ magazinban, a Meglepetés magazinban, a Nők Lapja mellékleteiben, illetve számos kulturális folyóiratban. A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!