Pótdátumot kap 2021-ben a Fishing on Orfű, már megvan a zenei program

2020. december 8. 13:53 2020. dec. 8. 13:53

Június 16. és 19. között tartanák meg a járványhelyzet miatt idén elmaradt Fishing on Orfű fesztivált 2021-ben, ugyanakkor a szervezők már egy augusztus 25. és 28. közötti időszakot is lekötöttek a fellépőkkel, amennyiben szükségessé válna a hagyományos nyári rendezvény újbóli elhalasztása - közölte Egyedi Péter, a fesztivál sajtófőnöke kedden az MTI-vel.

Az idén a koronavírus-járvány miatt már két alkalommal elmaradt fesztivál sajtófőnöke közleményében azt írta, hogy elkészült a rendezvény részletes zenei programja, az megtalálható az esemény honlapján, a www.fishingonorfu.hu-n.     

A fellépőkkel a pótdátumot is lekötötték, így - emelte ki Egyedi Péter - garantáltan az eredeti zenei program valósul meg halasztás esetén is.     

"Lesz Fishing, júniusban lesz, de ha mégsem lehet, akkor meg augusztusban. Ilyen egyszerű! Rendkívüli éven vagyunk túl és a jövőt még mindig csak rendkívüli módon tervezhetjük." 

- olvasható a fesztivál hivatalos oldalán. 

"A zenei programot eleve erre a két dátumra szerveztük le, tehát minden fellépőnk vállalta, hogy augusztusban is a rendelkezésünkre (a rendelkezésetekre) áll, amennyiben úgy kívánná meg a sors. Arra kérünk benneteket, hogy ti is így készüljetek és ceruzával már most írjátok be az augusztusi dátumot is a naptáratokba! Tudjuk, hogy ez rendkívüli kérés, de bízunk a megértésetekben ebben a rendkívüli helyzetben. A júniusra megváltott jegyek és bérletek csak abban az esetben lesznek visszaválthatók, ha augusztus végén sem tarthatjuk meg a rendezvényt – kérjük, hogy ezt tartsátok figyelemben a vásárlás során!"

- áll a közleményben. 

A júniusra tervezett fesztiválon többségében a 2020-as fellépők állnak majd színpadra: a tervek szerint pótolja az idén elmaradt jubileumi koncertjét a HS7, szintén halasztva ünnepel a 30Y, búcsúzik a Kistehén, továbbá - csakúgy, mint az eddigi években - 2021-ben is Orfűre várják a legfontosabb és legjobb könnyűzenei produkciókat - közölte.     

A fesztivál egy rendkívüli "beköltöző nappal" kedveskedik azoknak, akik idén egy bérlet árával támogatták a koronavírus-járvány miatt elmaradt 2020-as rendezvényt. Ők június 15-én - illetve amennyiben tömegrendezvények tiltása miatt ismét halasztani kell, akkor augusztus 24-én - már olyan előadókkal találkozhatnak, mint Lovasi András és Kispál András, Beck Zoli, Bérczesi Robi, a Lázár tesók, valamint az Elefánt tagjaiból álló Szendrői-Tóth duó. A sajtótőnök felhívta a figyelmet arra, hogy erre a plusz napra jegy nem váltható.     

Egyedi Péter közölte, hogy a fesztiválra ugyanakkor már megkezdődött a jegyértékesítés, s a bérletek mellett napijegyek is válthatók, míg a kempingjegyeket januárban kezdik árusítani. Aláhúzta: a belépők árát csak abban az esetben térítik vissza, ha központi korlátozások miatt egyik dátumon sem tarthatják meg a rendezvényt.

"Pozitívan tekintünk a jövőbe. Nem tehetjük ezt másként, hiszen augusztusban, a fesztivál történetének eddigi legnehezebb éve után bebizonyosodott, hogy a miénk a legösszetartóbb és legszuperebb közönség! Gőzerővel dolgozunk a 2021-es fesztiválon, ám nem hagyhatjuk figyelmen kívül a koronavírus okozta általános bizonytalanságot."

- írják a közleményben a szervezők. 

A részletes zenei program megtalálható a ITT található. 
Jegyértékesítés: https://tixa.hu/fishingonorfu2021

Címlapkép: Fishing on Orfű