Útjára indul a #színháztér projekt

2021. június 11. 11:00 2021. jún. 11. 11:00

Júniusban a Pécsi Nemzeti Színház művészei nyakukba veszik Baranya megyét

Júniusban kinyitottak a Pécsi Nemzeti Színház kapui, első előadásaikat, illetve A miniszter félrelép premierjét  telt ház előtt, nagy sikerrel tartották meg- írják.  A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod! 

A minden héten jelentkező, ingyenesen látogatható Erkélykoncertek és a klasszikus produkciók mellett a színművészek most egy új kezdeményezés keretein belül látogatják meg egy szórakoztató, zenés műsorral a Baranya megyei településeket június 14-től egy hétig.

 

Bókai Zoltán, a színház zenei vezetője olyan műsort állított össze, ami felvonultatja az elmúlt tíz év legismertebb operett- és musicalslágereit olyan művészek előadásában, mint Györfi Anna, Stubendek Katalin, Götz Attila, Takaró Kristóf vagy Kállai Gergely- írják.

Ez is érdekelhet: "Tegezzél drágám, kollégák vagyunk!" - Megható történettel emlékezik Törőcsik Marira a Pécsi Nemzeti Színház színésznője, Györfi Anna

Népszerű részletek hangzanak majd el a nagy sikerű Rudolf, Csárdáskirálynő, A padlás, Marica grófnő, vagy a jövő évadban műsorra kerülő nagyszabású Valahol Európában című musicalből is. Mohács, Mágocs, Sásd, Siklós, Beremend, Harkány és Villány is részt vett a műsor befogadásában.

Ez is érdekelhet: Az idei EB alatt is lesz óriáskivetítő Pécsett, méghozzá a PMFC stadionjában

Részletes program, napi helyszínek és időpontok a színház honlapján elérhetőek.

 A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod! 

Forrás: Pécsi Nemzeti Színház