Ütős előzetest kapott a pécsi mentőorvos rendezte Parázs a szívnek - videó

2018. január 5. 12:17 2018. jan. 5. 12:17

Kijött a mozikban január 18-án bemutatkozó Parázs a szívnek című film trailere, melynek különlegessége, hogy a direktori székben Vámos Zoltán pécsi mentőorvos ült, és a játékfilmben a baranyai megyeszékhely is visszaköszön.

A filmről a napokban már írtunk, Vámos Zoltán alkotását ugyanis egy, a Born To Be Wildra száguldó pécsi mentőkocsi is reklámozta még karácsony előtt. A forgalomban való repesztést belső nézetben élhetjük át, a videót itt mutattuk meg:

Így száguld rockzenére a szirénázó mentő a pécsi forgalomban - videó

A Steppenwolf kortalan slágere dübörgött egy pécsi mentőben, miközben az átfűzte magát a négysávos forgalmán. Minderről belső nézetes videó is készült. Az alábbi felvételt még karácsonykor töltötte fel a Facebookra Vámos Zoltán.

A Parázs a szívnek Pécsett forgott, 19 helyszínen, 16 nap alatt, 969 csapóval 18,7 órányi nyersanyaggal 138 képet rögzítettek. A Cinematrix szerint nincs benne filmalapos pénz, magáncégek és magánszemélyek mellett a Pécsi Tudományegyetem, a pécsi önkormányzat, a Játékszín, Magyar Filmlabor és a Fiatal Filmkészítők Egyesülete támogatta.

A főállásban mentőorvos, mellékállásban direktor Vámos alkotása január 18-tól látható a mozikban, az előzetest január 4-én lőtték ki a YouTube-ra: