600 aktivistával támad a Fidesz Pécsre szombattól

2019. augusztus 23. 11:23 2019. aug. 23. 11:23

Rajgyűlést tartott a Fidesz az októberi önkormányzati választás előtt, még a nemzet Lajosa is eljött a baranyai megyeszékhelyre, hogy okosságokat mondjon. A választási kampány hivatalosan szombaton indul, ettől a naptól a kormánypárt 600 aktivistát kíván bevetni Pécsen. A gyűlésen Csizi Péter és Bánki Erik is feltűnt.

Hoppál Péter fideszes országgyűlési képviselő posztolt pár fotót pénteken délelőtt arról, hogy a Fidesz is felszívta magát Pécsen az őszi önkormányzati választás kampánykezdete előtt (a kampány hivatalosan szombattól indul), még Kósa Lajos, a kormánypárt önkormányzati választási kampányáért felelős volt tárca nélküli minisztere is eljött a megyeszékhelyre a jeles alkalomból. 

Vári Attila és a Fidesz-KDNP-ÖPE szövetség jelöltjeinek kampányát 600 aktivista segíti holnapról Pécsett! “Legyen Pécs sikerváros!”

- posztolta Hoppál Péter a fotókat ezzel a mottóval, amin el is lehetne gondolkodni, hogy hát 10 éve vezeti Pécset a Fidesz, hogyhogy eleddig nem lett már sikerváros?

A fotókon a kormánypárti (Fidesz, KDNP és a mostanában már nem annyira ellenzéki Összefogás Pécsért Egyesület) jelöltjei is feltűnnek, de jól látható, hogy a nemzet Lajosán kívül Bánki Erik, a Fidesz megyei erős embere, valamint Csizi Péter volt kormánypárti képviselő, jelenleg cégvezető is ott volt az összetartáson.

Forrás: Pécsi STOP