A borús idő ellenére is sikeres volt a Kossuth téri virágvásár

2021. október 22. 20:44 2021. okt. 22. 20:44

A sok szép növény még a borús időben is megszínesítette a pécsi Kossuth teret pénteken, ahol két év után a BIOKOM NKft. a várossal közösen ismét megrendezte a nagy sikerű növényvásárt.

Régi hagyomány Pécsen, hogy évente kétszer színes virágokkal és különleges növényekkel telik meg a Kossuth tér. Ezt a hagyományt a pandémia ugyan megtörte, de el nem törölte, így amint arra lehetőség volt, társaságunk a várossal közösen ismét megrendezte a virágvásárt.

 A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!      

Pénteken jött el ez az alkalom, és bár az időjárás nem volt kegyes, a program így is nagy sikerrel zajlott. Sokan döntöttek amellett, hogy az itt található választékból szerzik be a kiskertbe vagy a panellakásba szánt növényeket. Társaságunk is felállított egy standot, ahol főként fás szárú és mediterrán fagytűrő növényeket lehetett beszerezni, de nagyon népszerűek voltak a különböző tulipánhagymák, azokat folyamatosan vitték az érdeklődők. A többi árusnál is sokan megfordultak, ahol a színes árvácskák és egyéb virágzó növények hozták el a pécsieknek a napsütést a borongós őszi napon.

Forrás: BIOKOM