A helyi országgyűlési képviselőket is bevonná az LMP a pécsi állatkert megsegítésébe

2020. május 7. 10:42 2020. máj. 7. 10:42

Május 9-én nyit újra a koronavírus-járvány miatt március 15-től zárva tartó, ezáltal rendkívül nehéz helyzetbe került Pécsi Állatkert. Keresztes László Lóránt és Hohn Krisztina LMP-s országgyűlési képviselők a helyi parlamenti kollégáikat próbálják rávenni, hogy segítsenek a zoo-n.

Keresztes és Hohn emlékeztet, az állatkert érdekében közösségi adománygyűjtés indult. Rengetegen segítettek, cégek, magánszemélyek, helyi képviselők is, számos köszönetnyilvánítást látni az állatkert Facebook-oldalán, valamint a Mentsük meg a Pécsi Állatkertet! csooportban is követni lehet, hogy miként alakulnak a támogatások.

Az LMP helyi országgyűlési képviselői is segítették az állatkertet. Most azt írják, a korlátozások részleges feloldása sajnos nem jelenti azt, hogy a pénzügyi nehézségek azonnal megszűnnek a nehéz helyzetbe került, május 9-én nyitó intézmény számára. Ezért arra kérik a helyi országgyűlési képviselőket, hogy csatlakozzanak ők is ehhez a jótékonysági akcióhoz és lehetőségeikhez mérten támogassák az állatkert fennmaradását. 

Forrás: Pécsi STOP