A jövő Youtube-sztárja a fideszes polgármesterjelölt

2019. szeptember 8. 09:18

 

Pintér Szilárd - Fotó: részlet a kampányvideóból

„Szeretném leszögezni, hogy terveimet röviden ismertetném önökkel” - keményen a lecsóba csap a Dombóvárra a közeli Csikóstőttősről importált fideszes polgármesterjelölt bemutatkozó/programismertető/mozgósító videójában. Ami legalább nem lett hosszú.

A videó itt látható, kezdő autófókusz-reguláróknak és kampányvideóvágóknak kötelező darab:

 

A frappáns bevezető után, amelyben Pintér Szilárd leszögezi, hogy ismerteti a terveit, valóban ismerteti őket. Dombóvár felvirágoztatására nem kevesebb elgondolással vág neki, mint hogy egy olyan város polgármestere szeretne lenni, ahol

  • öröm élni;
  • jó családot alapítani;
  • és mindenki boldogul.

Nem lehet nem áthallani a szintén narancsszínekben vágtázó pécsi polgármester-aspiráns, Vári Attila ambiciózus tervét, ami a baráti médiának adott interjúk tanúsága szerint az, hogy minden pécsi család álmát segít megvalósítani. A következő tíz (10) évben, mert hát ki készül kevesebbre, ugye, annyi kell, ahhoz a sok pécsi álomhoz. A különbség az, hogy Dombóváron most demokratikus vezetés van, ezért Pintér szerint helyben járás van és változás kell.

A dombóvári narancsjelölt becsületére legyen mondva, hogy egy percnél is rövidebb videóban lezavarta a bemutatkozást, programja részletes ismertetését és egyből a mozgósítást is. Ez jó hír neki és a kihívásoktól nem rettenő videónyűvő stábjának, ám rossz hír a rajongóknak, akiket így megfosztott még vagy két leszögezéstől.

Pintér persze még messze van az olyan klasszisoktól, mint Talpa Tiborné, a legendás nagydorogi jelölt, aki még a jelölőszervezet nevét sem tudta elmondani a helyi tévében megejtett bemutatkozásában. Ami még mindig piskóta ahhoz az iszonyatos triphez képest, ami 3:50-nél üt be, ahol a jelöltasszony végleg elveszti a fonalat, és felváltva pislog a reménytelenül összekuszált jegyzetei és a számára vemhes csigaként vánszorgó másodperceket számláló óra között.

Ősz van, pörög a kampány, ha te is láttál pazar politikai videóbalesetet, küldd el nekünk!

Forrás: Pécsi STOP